Grunnsteinnedleggelse i Høyjord

| 1. juni 2013

Under bispevisitasen ble grunnsteinen for kirkestua i Høyjord lagt ned. Biskop Laila Riksaasen Dahl uttrykte sin glede over bygget og ga stor anerkjennelse til utformingen. Dessuten var hun svært imponert over dugnadsånden i Høyjord.

20130601_Laila_Riksaasen_DahlLeder i menighetsrådet, Hans Skjelbred, redegjorde for historien angående bygget helt fra 1988. – Det har tatt tid, som vi vet, å skaffe nok penger til dette. Dessuten har det vært noen vanskeligheter med godkjenning av tegningene. Men nå står bygget der, og det til alles tilfredshet. Det som står igjen av arbeid vil bli gjort selv om økonomien ikke er så sterk, sa Skjelbred.

Biskopen uttrykte sin glede over bygget, og ga stor anerkjennelse til utformingen. Dessuten var hun imponert over dugnadsånden i Høyjord. Sin tale bygget hun på ordet fra l. Peters brev 2, v. 4-6. Der heter det: »Kom til ham, den levende steinen, som ble vraket.av mennesker, men er utvalgt og dyrebar for Gud, og bli selv levende steiner som bygges opp til et åndelig hus!»

Den fine grunnsteinen er laget av Kåre Kristiansen.

Kategori: Nyheter, Høyjord